Trysil RMM hankki Tieto-Oskarin osake-enemmistön

Trysil RMM AS osti hiljattain Tieto-Oskari Oy:n osake-enemmistön. Erityisesti TrafficPrinterin kansainvälinen lanseeraus on tehnyt tästä hankinnasta kiinnostavan. Tämä johtuu siitä, että kyseinen suomalainen teknologiayritys on tämän vallankumouksellisen, norjalaisten kehittämän tiemerkintäkoneen ohjausjärjestelmän toimittaja. Sekä Trysil RMM AS:n toimitusjohtaja Jon Kjetil Jutulstad että Tieto-Oskari Oy:n toimitusjohtaja Taito Heikkinen ovat tyytyväisiä kauppaan.

– Tämä kauppa antaa meille lisää kasvuvoimaa tulevaisuudessa. Minä ja vaimoni Anna-Liisa Heikkinen olemme edelleen Tieto-Oskari Oy:n vähemmistöosakkaita, ja jatkan tehtävässäni toimitusjohtajana. Tämä kauppa oli tärkeä askel yrityksen historiassa. Tieto-Oskari Oy on työskennellyt tiemerkintäkoneiden parissa vuodesta 1995 alkaen. Siksi kauppa Trysil RMM AS:n kanssa oli meille luonnollinen jatkumo. Strategiamme tuleville vuosille on kasvu, erityisesti tiemerkintäteollisuudessa, sanoo toimitusjohtaja Taito Heikkinen Tieto-Oskari Oy:stä.

 

Tuntevat toisensa erittäin hyvin

Johtajat ja heidän yrityksensä tuntevat toisensa jo ennalta hyvin.

-Olemme tehneet Tieto-Oskarin kanssa yhteistyötä jo vuosikymmenen ajan. TrafficPrinterimme ohjausjärjestelmän lisäksi he ovat toimittaneet runsaasti tuotteita, joita käytämme muihin tiemerkintäkoneisiimme. Meille tämä on strateginen investointi. Tieto-Oskarilla on asiantuntemusta, josta tulemme hyötymään tulevina vuosina, sanoo Trysil RMM AS:n toimitusjohtaja Jon Kjetil Jutulstad.

Trysil RMM AS on jo pääomistaja Kajaanissa sijaitsevassa Trysil RMM Oy:ssä. Tieto-Oskari Oy sijaitsee samassa kaupungissa ja on ollut yksi tärkeimmistä Trysil RMM -konsernin toimittajista. Heidän kokemuksensa elektroniikasta ja sulautetuista ohjelmistoista vahvistaa meitä merkittävästi tällä alalla.