Demokiertue ympäri Yhdysvaltoja matkailuautolla

Seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana Marilyn Saulsbury viettää paljon aikaa asuntoautoksi muunnetussa Mercedes Benz Sprinterissään. Trysil RMM:n Amerikan edustajana hänestä on luonnollista olla läsnä, kun TrafficPrinter tuodaan Amerikan markkinoille. Ja hän matkustaa mieluiten uudella matkailuautollaan.

– Tammikuussa 2024 löysin pyörillä olevan kotini, vuoden 2006  Mercedes Benz  Sprinter -pakettiauton, joka sattui olemaan ”Gutted” tosi-tv-sarjan ensimmäisen kauden voittaja. Helmikuun alussa seikkailu alkoi, kun Goose (matkailuprinsessa ja uusi Trysil RMM:n maskotti) ja minä lähdimme 28 tunnin matkalle Minnesotasta osallistuaksemme ATSSA-messuille San Diegossa Kaliforniassa, kuten hän kirjoitti osoitteessa trafficprinter.com hiljattain julkaistussa matkablogissaan.

Joustava matka-aikataulu

Marilyn palaa pian maantielle Mercedes Sprinterinsä ja TrafficPrinterin demoversion kanssa. Tarkkaa matkasuunnitelmaa ei ole vielä lyöty lukkoon, ja Trysil RMM:n paikallinen edustaja rohkaiseekin kiinnostuneita ottamaan yhteyttä.

– Aloitamme demokiertueen Teksasista, ja seuraavan pysähdyksen teemme huhtikuussa Yhdysvaltojen kaakkoisosassa ennen pohjoiseen siirtymistä. Suunnittelemme demomatkareittiä kiertueen edetessä. Siksi kannustamme tiemerkintäalalla toimivia ja Trafficprinteristä kiinnostuneita ottamaan yhteyttä ja liittymään kiertoajeluumme, sanoo Saulsbury, joka odottaa innolla pääsevänsä tien päälle.

– Tunnen olevani eniten oma itseni matkustaessani. Rakastan tuntemattomien paikkojen tutkimista ja harvat asiat tuovat minulle enemmän iloa. On ollut upeaa saada omistaa niin paljon aikaa juuri tähän. Matkailuautoelämä on ollut jännittävää ja yksinäistä ja ihanaa ja juuri sitä mitä tarvitsin tässä elämäni vaiheessa.

Ylpeä työstään

Marilyn Saulsburyn isä on Trysil RMM -veteraani ja osaomistaja Erik Bakken, joka on ollut keskeisessä asemassa myös TrafficPrinterin kehittämisessä. Saulsbury kokee, että työskentely oman isän ja yhden hänen innovaationsa parissa on “yksi monista ympyrän sulkeutumishetkistä elämässäni”, kuten hän asian ilmaisee. Hänellä on edelleen hyviä muistoja siitä, kun hän lapsena oppi pelaamaan suosikkikorttipeliään Trysil RMM:n taukohuoneessa.

– Isäni kanssa työskentely on jotain, jota en todellakaan uskonut tekeväni. Olen ylpeä tästä työstä, uskon tuotteeseen ja olen intohimoisen motivoitunut tekemään parhaani täällä. En henkilökohtaisesti koe nykyistä asemaani automaattisesti saavutettuna etuoikeutena ilman, että olisin tehnyt töitä sen eteen. Ymmärrän, että sovin tähän tehtävään, ja olen innokas auttamaan yritystä kasvamaan. Trysil RMM:n palveluksessa työskentely on ollut useammallakin tavalla erittäin jännittävää, se on auttanut minua tutustumaan työn eri puoliin, antanut minulle mahdollisuuden kehittyä urallani ja mikä parasta, viettää paljon enemmän laatuaikaa isäni kanssa. Uskon ehdottomasti, että TrafficPrinterillä on tulevaisuutta Yhdysvaltain markkinoilla, ja teen kaikkeni sen menestyksen eteen.

Hyvää onnea

Amerikkalaisen kumppaninsa MRL:n kanssa Trysil RMM osallistui ensimmäistä kertaa tänä vuonna virallisina kumppaneina suurille ATSSA-messuille San Diegossa.

– Tämän kumppanuuden ansiosta olimme mukana MRL:n osastolla esittelemässä uutta demoversiotamme. Oli jännittävää nähdä visiomme kumppanuudesta toteutuvan. Tämän vuoden ATSSA:ssa keskityimme voimakkaasti kiinnostuksen herättämiseen demokiertuetta kohtaan, ja ilmoittautumislomakkeita oli esillä ympäri osastoa. Meillä on vielä paljon tehtävää, mutta ATSSA tarjosi erinomaisen lähtökohdan luoda tietokanta eri puolilta Yhdysvaltoja tulevista ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita olemaan mukana tämän tuotteen menestyksekkäässä lanseerauksessa.

ATSSA:ssa keräämiemme tietojen perusteella olemme aloittaneet esittelykierroksemme reitin suunnittelun, Marilyn Saulsbury sanoo ja odottaa innolla pääsevänsä pian taas tien päälle.

– Matkalla on toistaiseksi ollut paljon hyvää onnea. Olen tavannut tuttuja kasvoja karaokebaareissa Coloradossa, tavannut ystäviä odottamattomissa paikoissa ja jopa törmännyt vanhoihin luokkakavereihin Norjasta. Olen lukenut kirjoja lukemattomissa syrjäisissä kahviloissa. Itkenyt kunnioituksesta kansallispuistoja kohtaan ja mahdollisuudesta olla paikalla joka hetki. Ja tunnen kiitollisena olevani suosiollisten tähtien alla, kun minulla on mahdollisuus jakaa tämä matka niin älykkään ja ystävällisen olennon kuin kissani Goosen kanssa. Olipa kyseessä henkinen ja älyllinen syväsukellus omaan itseensä tai fyysinen Yhdysvaltojen tutkiminen, olen kokenut enemmän kuin olisin osannut toivoa tällä matkalla. Ja matka on vasta alkanut!