Trysil RMM:n toimitusjohtaja Jon Kjetil Jutulstad sanoo.

Trysil RMM:n läpimurto Italiassa

Trysil RMM on iloinen voidessaan ilmoittaa tiemerkintäkoneiden toimitussopimuksen solmimisesta Italiassa. Autostrade per l’Italia ostaa kolme Thermolineria seuraavan kahden vuoden aikana.

“Tämä on teknologiamme läpimurto markkinoilla”, Trysil RMM:n toimitusjohtaja Jon Kjetil Jutulstad sanoo.

“Italia on meille jännittävä, uusi aluevaltaus, sillä uskomme ratkaisujemme ja laitteidemme soveltuvan hyvin useimpiin maihin. Ratkaisumme tuovat liikenneturvallisuutta ja taloudellista tehokkuutta korkean teknologian tavalla, josta olemme ylpeitä”, hän lisää.

 

Italian missio

Autostrade per l’Italiaa pidetään Italian suurimpana tieprojektien haltijana, ja se, mitä Trysil RMM tarjoaa, sopii hyvin Autostrade per l’Italian missioon.

“Tehdä liikkumisesta ekologisempaa, turvallisempaa, innovatiivisempaa ja tehokkaampaa vastaamaan yhteisön nykyisiä ja tulevia tarpeita”, he ovat ilmoittaneet missiokseen vuoden 2022 vuosikertomuksessaan.

Italialainen yritys operoi moottoriteitä sekä Italian itä- että länsirannikolla etelän Tarantosta pohjoisen Milanoon. Vuonna 2022 yrityksen toiminnan tuotot olivat 4,2 miljardia euroa ja bruttoliikevoitto 2,5 miljardia euroa.

“Tämä on vakavarainen yritys, ja odotamme innolla liiketoiminnan jatkamista Autostrade per l’Italian kanssa tulevina vuosina”, Jutulstad sanoo.

Ajoneuvojen tuotannosta ja toimituksesta vastaa suomalainen Trysil RMM Oy.