Trysil RMM Vegmerking Vest AS:n “hovitoimittajana”

Vegmerking Vest AS osti ensimmäisen tiemerkintäautonsa Trysil RMM:ltä vuonna 2011. Nyt neljä uutta autoa on valmiina toimitettavaksi hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Dag Einar Ånonli, joka on sekä Bergensbedriftenin hallituksen puheenjohtaja että operatiivinen johtaja, on erittäin tyytyväinen toimittajaansa.

 -Olemme ostaneet Trysil RMM:ltä varmaan 30 ajoneuvoa sen jälkeen, kun aloitimme vuonna 2010. He ovat olleet meille kuin hovitoimittaja kaikki nämä vuodet, Ånonli naurahtaa.

 

Keskittyy laatuun

Vegmerking Vest AS on kasvanut merkittävästi sen jälkeen, kun se perustettiin maaliskuussa hieman yli 14 vuotta sitten. Dag Einar Ånonli arvioi, että yhtiöllä on kauden päättyessä 45 – 50 työntekijää ja että yhtiön liikevaihto ylittää tänä vuonna reilusti 150 miljoonaa Norjan kruunua.

-Tämä on aika kaukana siitä tilanteesta, jossa olimme ensimmäisenä toimintavuotenamme. Silloin olimme lähellä miljoonan kruunun rajapyykkiä. Olemme kuitenkin aina keskittyneet laatuun ja jatkuvasti hankkineet asiantuntemusta tiemerkinnöistä ja muista merkintätehtävistä. Kaikki merkintätyöt kiinnostavat meitä: pienet ja suuret parkkihallit, parkkipaikat, varastot, leikkikentät ja kaikki muut merkintöjä tarvitsevat kohteet. Suurin osa asiakkaistamme on maan länsiosissa, mutta meillä on paljon töitä myös etelässä. Asiakaskuntamme vaihtelee julkisista toimijoista yksityisen sektorin pieniin ja suuriin yrityksiin, Dag Einar Ånonli kertoo.

Kehittyneet ja ympäristöystävälliset koneet

Laadukas työ tarkoittaa, että käytetylle materiaalille asetetaan tiukat vaatimukset. Dag Einar Ånonli uskoo, että Trysil RMM toimittaa laitteita, jotka kuuluvat maailman parhaisiin ja edistyksellisimpiin.

-Haluamme mahdollisimman modernit ja ympäristöystävälliset koneet, joita saamme käsiimme. Lisäksi julkiset virastot edellyttävät tarjouspyynnöissään tiukkoja ympäristöä ja kestävyyttä koskevia vaatimuksia. Tämä on yksi syy, miksi.