bildet viser folk i et møte og mange rundt

Trysil RMM:n kansainvälinen kokoontuminen

Syyskuussa Trysiliin Norjaan kokoontui työntekijöitä kaikista Trysil RMM -yritysryhmän yrityksistä. “Tavoitteenamme oli tutustua toisiimme paremmin ja tuntea olevamme osa jotain suurempaa”, toimitusjohtaja Jon Kjetil Jutulstad sanoo.

Parin viime vuoden aikana Trysil Maskin on kasvanut suhteellisen pienestä norjalaisyrityksestä kansainväliseksi konserniksi uudella nimellä – Trysil Road Marking Machines (Trysil RMM). Oli tärkeää, että mahdollisimman monta työntekijää saatiin koolle Trysilin kotipesään.

“Trysil RMM Games”

”Ajatuksena oli kutsua kaikki työntekijät tapaamiseen tänne Trysiliin, jotta he pääsisivät tutustumaan toisiinsa yli rajojen. Ryhmässämme on yhteensä 50 työntekijää ja paikalle saapui noin 45 henkilöä. Se on mielestäni melko hyvä osallistumisprosentti”, Jon Kjetil sanoo.

Ohjelmassa oli kierros tehtaalla, jota varten työntekijät sekoitettiin ja jaettiin 7 hengen ryhmiin. He kiertelivät ja oppivat lisää yrityksestä ennen lounasta. Sitten oli “Trysil RMM Games”, jossa joukkueet kilpailivat ja pitivät hauskaa. Ilta jatkui illallisen ja seurustelun merkeissä.

Jatkot

”Parasta kokoontumisessa oli ”Trysil RMM Games” -kilpailu. Kilpailun aikana tutustuimme todella toisiimme ja rakensimme hyvää joukkuehenkeä. Myös jatkoilla tunnelma oli mielestäni mahtava”, Aleksi Karppinen Suomesta sanoo osallistuttuaan kokoontumiseen.

Aleksi työskentelee työnjohtajana ja projektipäällikkönä Suomen Trysil RMM:ssä. Tämä tarkoittaa, että hän aikatauluttaa tulevat tehtävät ja antaa ne edelleen työntekijöiden tehtäviksi.

“Olen myös mukana uusien tuotteiden kehittämisessä ja suunnittelussa sekä ongelmanratkaisussa”, hän sanoo.

Karppinen piti kovasti kaikkien Trysil RMM:n kollegojen tapaamisesta.

Picture shows a lot of people

Tiedä, kenen kanssa työskentelet

”Matka oli hauska ja saimme tavata mukavia ihmisiä yritysryhmän muista yrityksistä. Kollegoiden tapaaminen helpottaa kommunikointia ja alentaa kynnystä yhteydenpitoon, koska nyt tiedämme todella, keitä ihmiset ovat”, hän sanoo.

Ruotsalainen Benny Bergs nautti myös matkasta Falunista tapaamaan kollegoita muista yrityksistä.

”Oli mukava nähdä kasvotusten ihmisiä, joista olet vain kuullut. Olen käynyt Trysilissä aiemmin, ja silloin minulla on ollut aikaa sanoa vain “hei” joillekin ihmisille ohimennen. Nyt minulla oli mahdollisuus keskustella heidän kanssaan hieman enemmän. Se teki keskustelusta myös hieman rennompaa, ja ihmisten kanssa oli mukava jutella”, Bergs sanoo.

Turvallisuuden tunne

Hänen vastuullaan on hoitaa ostot ja jonkin verran projektinhallintaa Trysil RMM AB:ssä Ruotsissa.

“Kaikki täällä Falunissa osaavat ja tekevät vähän kaikkea. Trysil RMM:n ostama yritys oli alun perin korjaamoyritys, joten meillä on myös paljon paikallista palvelua tiemerkintäkoneiden valmistuksen lisäksi, Bergs sanoo.

Hänen mielestään on hyvä olla osa suurempaa yritystä.

“Se tuo tietysti turvallisuuden tunnetta. On hienoa, että on enemmän ihmisiä, joihin tukeutua. Ei vain taloudellisesti, vaan myös ammatillisen kokemuksen kannalta. Nyt meillä on suomalaisia, norjalaisia ​​ja amerikkalaisia ​​kollegoita. Kaikki ryhmässä kasvavat”, Bergs sanoo.