bildet viser en dame med svart jakke og caps som skuer utover landskapet

Marilyn Saulsbury – Yhdysvallan toimintojen johtaja

Kun Trysil RMM pyrkii laajentumaan Amerikan markkinoille MRL:n kautta tapahtuvalla jakelulla, Marilyn Saulsbury on perustamassa uutta toimistoamme Minneapolisiin, Minnesotaan. Uutta toimistoa rakentaessaan hän on työskennellyt MRL:n kanssa jakelijasopimuksen viimeistelemiseksi.

”Alku on ollut hidas, koska kyseessä on aivan uusi yritys ja sen saamiseksi käyntiin on vielä paljon tehtävää. Tällä hetkellä olemme alkuvaiheessa muun muassa veronumeroiden, pankkitilien, toimipisteiden ja postiosoitteiden lajittelussa”, Saulsbury sanoo.

Puhuu norjaa

Marilyn syntyi ja kasvoi Norjassa, mutta hän on asunut Yhdysvalloissa nyt noin 17 vuotta. Hän puhuu sujuvasti sekä englantia että norjaa. Hänen taustansa on psykologian opinnoissa.

”Suoritin yliopistosta yhteisöpsykologian kandidaatin tutkinnon, sivuaineena ihmissuhteet. Ennen kuin aloitin työskentelyn Trysil RMM:ssä, työskentelin tällä alalla noin viisi vuotta”, hän kertoo.

Konventti oli avaus

Hän kiinnostui tehtävästä Trysilissä, kun hän osallistui vuoden 2022 ATSSA-kongressiin Tampassa, Floridassa. Hän osallistui siihen isänsä Erik Bakkenin kanssa. Hän auttoi isäänsä osastolla puhumalla potentiaalisten asiakkaiden ja ihmisten kanssa, jotka olivat yksinkertaisesti kiinnostuneita Trafficprintereistä. Saulsbury aloitti uransa psykologian parissa, koska hän rakasti olla yhteydessä ihmisten kanssa ja halusi ymmärtää, mikä heitä motivoi.

”Olen työskennellyt myynnin parissa aiemmin ja pidin siitä todella. Tampassa auttaminen sytytti uudelleen rakkauteni myyntiä kohtaan, koska siinä pääsee olemaan avoimesti yhteydessä ihmisiin ja samalla hyödyntää taitoja, joita sain työskennellessäni ja opiskellessani psykologian alalla”, hän kertoo.

Häntä pyydettiin työskentelemään Trysil RMM:ssä pian ATSSA-kongressin jälkeen.

“Muutamien keskustelujen jälkeen päätin, että tämä oli hyvä käänne työelämässäni ja aloitin tehtäväni virallisesti 27. kesäkuuta”, hän kertoo.

Hanki hyväksyntä kaikkialla Yhdysvalloissa

Siitä lähtien hänen tehtävänään on ollut käynnistää yrityksen toimisto. Kun käytännön tarpeet, kuten aiemmin mainitut postiosoitteet ja pankkitilit, on saatu kuntoon, on tarkoitus aloittaa yhteydenotto kaikkiin Yhdysvaltojen eri kuljetusosastoihin, jotta Trafficprinter hyväksyttäisiin kussakin osavaltiossa.

“Työskentelen MRL:n myyntitiimin kanssa tämän prosessin virtaviivaistamiseksi. Vaikka olen aluksi Trysil RMM:n ainoa työntekijä, toivomme lopulta laajentavamme tiimiämme, kun Trysil RMM alkaa kasvaa ja Trafficprinter tunnetaan paremmin ja niitä myydään Yhdysvalloissa. Toistaiseksi olen varma, että Trysil RMM onnistuu työskentelyssä MRL:n kanssa”, hän sanoo.

MRL on montanalainen yritys, joka on erikoistunut tiemerkintäkoneiden rakentamiseen ja jakeluun. He ovat yksi johtavista tällä alalla Pohjois-Amerikassa. MRL rakentaa tienmerkintäautot ja me asennamme Trafficprinterit MRL-autoihin.