bildet viser maskiner og ansatte

Trysil RMM tuo uutta teknologiaa Britannian markkinoille

Pandemian estettyä useat messut ja esittelytilaisuudet me Trysil RMM:llä olemme innoissamme voidessamme vihdoin tehdä enemmän asiakaskäyntejä ja näyttää, mihin tuotteemme pystyvät.Jon Kjetil Jutulstad Trysil RMM:stä piti 9. kesäkuuta esittelyn Lontoossa WJ Groupille, joka osti äskettäin Trafficprinterin. Jutulstad kertoo, että tämä oli erittäin mielenkiintoinen ja tärkeä vierailu. “Tämä kone perustuu tekniikkaan, jota ei tällä hetkellä käytetä Englannissa, ja se auttaa heitä parantamaan merkittävästi tiemerkinnän työturvallisuutta”, Jutulstad sanoo.

 

Jännitystä uuden koneen ympärillä

 

Asiakas WJ Group tilasi koneen muutama vuosi sitten ja Trafficprinterin rekisteröinti Ison-Britannian teille saatiin päätökseen tänä keväänä. Siksi nyt oli hyvä aika näyttää asiakkaille, kuinka he hyötyvät tästä uudesta tiemerkintäkoneesta.

 

“Teimme yhdessä demon Lontoossa, jonne WJ Group kutsui asiakkaitaan ja brittiläisiä tieviranomaisia ​​katsomaan, kuinka kone toimii”, kertoo Jutulstad.

 

Esittelyn jälkeen Trysil RMM ja Innovation Norway kutsuivat osallistujat illalliselle Norjan suurlähetystöön. Jutulstad kertoo, että tunnelma oli miellyttävä ja sekä asiakkaat että viranomaiset olivat innoissaan tuotteesta.

 

“He olivat erittäin innoissaan, koska tarjoamamme teknologia mahdollistaa työntekijöiden työskentelyn kuorma-auton sisältä käsin sen sijaan, että he merkitsivät teitä liikenteen seassa”, Jutulstad sanoo.

Turvallisemmat työolosuhteet

 

Käsityönä tehtäviä tiemerkintöjä tehdessä on sattunut useita onnettomuuksia, joista osa on johtanut jopa kuolemaan. Trafficprinter ei ainoastaan ​​tarjoa tietyöntekijöille turvallisempia työoloja, vaan se parantaa myös tiemerkintäprosessin tehokkuutta.

 

“Osana demoa teimme vertailun käsityönä tehtävän ja Trafficprinterillä tulostetun tiemerkinnän välillä, ja Trafficprinter oli tehnyt jo viisi tai kuusi symbolia, kun käsityönä tehtävä symboli oli vielä kesken”, Jutulstad sanoo.

 

Lisäksi Jutulstad kertoo olevansa iloinen nähdessään Englannin markkinoiden avautuvan heidän tuotteilleen. Hän toivoo, että tämä on alku pidemmälle kumppanuudelle, jossa he voivat auttaa lisäämään työturvallisuutta ja tehokkuutta toimittamalla Englannin markkinoille uusia tiemerkintäkoneita. Osana tätä prosessia Jutulstad korostaa asiakkaiden luona vierailemisen tärkeyttä.

 

”Asiakkaamme haluavat usein fyysisesti nähdä, kokeilla ja testata koneitamme ennen niiden hankintaa. Siksi meille on erittäin tärkeää, että pääsemme käymään heidän luonaan esittelemässä koneittemme mahdollisuuksia”, Jutulstad sanoo.