bildet viser en bil som merker opp veien

Tapaa meidät Intertraffic Amsterdam 2022-messuilla

Odotamme innolla Intertraffic-messuja 29.3.-1.4.2022. Voit tavata meidät osastolla 03.226.

Tänä vuonna mukanamme on Trafficprinter. Innovatiivinen uusi tiemerkintäauto kuumamassaprintterillä. Trafficprinter korvaa käsityönä tehtävät ajoratamerkinnät ja voi tulostaa nopeasti minkä tahansa merkinnän muun liikenteen lomassa. Tulostus on automatisoitu suoraan symbolikirjastosta, ja turvallisuutta lisää taakse asennettu törmäyssuoja (TMA). Verrattuna perinteisiin käsityönä tehtäviin ajoratamerkintöihin Trafficprinter vähentää liikenteenohjauksen tarvetta, lisää työturvallisuutta ja on kustannustehokasratkaisu. Trafficprinter on ainoa ratkaisu, joka tulostaa tyypillisen ajoratamerkinnän (9×2,5 m) alle kahdessa minuutissa mahdollistaen sijoituksen takaisinmaksun jo kolmessa vuodessa


Lisätietoja Trafficprinteristä

Olemme erittäin ylpeitä nimityksestämme Intertraffic Awards 2022 -ehdokkaaksi ”käyttökokemus”-sarjassa. Tänä vuonna erittäin korkeatasoisia osallistujia on ollut ennätysmäärä, mikätekee ehdokkuudesta vieläkin merkittävämmän. Voittaja julkistetaan messujen avausseremoniassa, ja olemme nöyriä mutta toiveikkaita juryn päätöksen suhteen.

Toivomme näkevämme teidät osastolla 03.226

Jos teillä ei ole mahdollisuutta osallistua messuille, olemme iloisia voidessamme vastata kaikkiin kysymyksiinne joko puhelimitse tai vaikka sähköpostilla.


Ota yhteyttä