bildet viser to menn i en bil

Trafficprinter: Turvallisempaa tiemerkintää

Turvallisen liikenteen edistäminen on aina tärkeää, olitpa missä päin maailmaa tahansa. Laadukas tiemerkintä on Trysil RMM:n agendalla päivittäin ja Trafficprinter on jo ollut menestys asiakkaiden keskuudessa. Kent Roberg Trysil RMM Swedenistä kertoo, että tuotteen kehittämiseen on kulunut paljon aikaa.

Automaattisen tulostuksen tarve

Roberg on työskennellyt Trysil RMM:ssä vuodesta 2015, ja suuri osa hänen ajastaan on kulunut Trafficprinterin parissa. Se tulostaa numeroita, tekstiä ja symboleita automaattisesti, jolloin kuljettaja voi tulostaa tarvittavat merkinnät poistumatta kuorma-autosta.

“Tämä tekee tiemerkintäprosessista paljon turvallisempaa kuljettajille, koska he voivat tehdä työt kuorma-autonsa sisältä eikä heidän tarvitse työskennellä suojattomana tiellä”, Roberg sanoo.

Roberg on työskennellyt Trafficprinterin tuotekehittäjänä ja hänen mukaansa on jännittävää nähdä, kuinka monta vuotta kovaa työtä vaatinut, valmis tuote on nyt otettu Trysil RMM:n asiakkaiden käyttöön.

”Tällä hetkellä käytössä on viisi konetta, yksi Suomessa, yksi Englannissa ja kolme Ruotsissa”, Roberg kertoo.

 

Turvallisuus on ykkösprioriteetti

Tuotteen saattamiseksi nykyisen standardin mukaiseksi on tehty paljon työtä ja kehitystä. Materiaalin ja toimivuuden tulee olla juuri oikeat ja Robergin mukaan on myös tärkeää, että ne ovat kestäviä.

”On erittäin mielenkiintoista olla mukana tällaisessa prosessissa, varsinkin, kun se koskee asiakkaidemme turvallisuutta ja tehokkuutta. Tuotteen tarve on valtava, ja liikenne ympäri maailmaa kasvaa päivä päivältä. Turvallisuus on ykkösprioriteetti”, Roberg sanoo.

Kun Trafficprinterin suurin hyöty on ihmishenkien pelastaminen, on helppo ymmärtää, miksi tämä on niin tärkeä tuote Trysil RMM:lle. Roberg sanoo, että jos tämä tuote voi auttaa pelastamaan ihmishenkiä, se on kaikista suurin palkinto, ja se tekee koko prosessista erittäin motivoivaa.

”On hieno tunne, kun vihdoin voi vain painaa painiketta ja nähdä kauniisti painetun symbolin tulostuvan. Asiakkaidemme ilme, kun he näkevät, mitä tuote voi tehdä ja miten he voivat käyttää sitä, on yksi tämän prosessin motivoivimmista tekijöistä”, Roberg sanoo.