bildet viser nye bilder til Statens Vegvesen

Norjan valtion tiehallinnon uudet esimerkintäautot

Trysil RMM:llä on pitkäaikainen ja kestävä kumppanuus Norjan valtion tiehallinnon kanssa, joka tunnetaan paremmin nimellä Statens Vegvesen. Yhteistyö on jatkunut useiden vuosien ajan ja Statens Vegvesenin esimerkintälaitteiden käyttäjä Rune Tranum kertoo heidän olevan erittäin tyytyväisiä Trysil RMM:n toimittamiin tuotteisiin.

Yhteistyötä, jolla on pitkä historia

Tranum on työskennellyt Statens Vegvesenin esimerkintätyössä useiden vuosien ajan ja nähnyt useita eri versioita Trysil RMM:n esimerkintäautoista vuosien varrella. Hän iloitsee siitä, että laitteiston käytettävyys parantuu jatkuvasti ja että he voivat antaa palautetta suoraan Trysil RMM:lle.

 

“Tämä on hyvä kumppanuus, jolla on pitkä historia. Ensimmäinen auto, jonka hankimme Trysil RMM:ltä puskuriin asennettavalla esimerkintälaitteella, oli Mercedes Sprinter. Sen jälkeen suurin osa koneistamme on perustunut Mercedes Vito -malliin”, Tranum kertoo.

 

Statens Vegvesen käytti tätä esimerkintälaitteiston versiota vuosia ja jatkoi toiminnallisuuden kehittämistä. Tranum kertoo, että myöhemmin työturvallisuusasioiden merkityksen kasvaessa tuli tarve tuotteelle, jota käytettäessä kuljettajan tarvitsisi poistua autosta mahdollisimman vähän.

 

bildet viser en mann foran en bil

 

Koneita, jotka tarjoavat joustavuutta

Jatkuva kehitys- ja palauteprosessi johti lopulta esimerkintäauton uusimpaan versioon, jota toimitetaan nyt Statens Vegvesenille. Tällä ratkaisulla tarvittavia toimintoja ohjataan ohjaamosta, mikä mahdollistaa turvallisen esimerkinnän käyttämällä tähtäyslaitetta, maalipistooleja ja korkeapainepumppua työn tehokkaaseen suorittamiseen.

 

”Olemme tulleet aikojen saatossa erittäin uskollisiksi Trysil RMM:lle, koska heillä on todella toimiva konsepti ja heidän kanssaan on helppo työskennellä. Heidän ratkaisuillaan voimme työskennellä jopa pakkaslämpötiloissa ja pienellä sateella”, Tranum selittää.

 

Sen lisäksi, että koneet ovat luotettavia ja turvallisia käyttää, Tranum on tyytyväinen Trysil RMM:n Statens Vegvesenille valmistamien esimerkintäkoneiden yleiseen suunnitteluun. Tämä antaa heille enemmän joustavuutta.

 

“Kaikki esimerkintäkoneemme ovat samanlaisia. Tämä tarkoittaa, että jos yksi esimerkitsijämme on sairas, toinen voi helposti ohjata hänen ajoneuvoaan. Näin joku pohjoisnorjalainen voi käyttää länsinorjalaisen autoa ja niin edelleen”, Tranum kertoo.

 

Jatkuva kasvu ja kehitys

Tranum kertoo myös saaneensa äskettäin tiedon, että Trysil RMM rakentaa heille parhaillaan kolmea uutta esimerkintäkonetta, joiden on määrä valmistua ensi vuoden kesään mennessä.

 

“Meillä on erittäin hyvä kumppanuus Trysil RMM:n kanssa. Olen tehnyt tätä nyt 33 vuotta ja on ollut erittäin mielenkiintoista nähdä heidän kasvunsa ja kehityksensä. Minusta on kiehtovaa, että he ovat työssään alansa huippuja, kaikki johdettuna Nybergsundista käsin”, Tranum sanoo.