kuvassa neljä miestä

Pian valmiina Yhdysvaltoja varten

– Tämä ei ole innovaatio. Tämä on vallankumouksellista. Trysil RMM Trafficprinter herättää vahvaa kiinnostusta Yhdysvalloissa. Tämä laite on peliä muuttava tekijä, ”gamechanger”, sanoivat kaksi vaikuttunutta amerikkalaisen jälleenmyyjän Mark Rite Linesin (MRL) edustajaa vieraillessaan äskettäin Nybergsundin tehtaalla ennen laitteen julkaisua Yhdysvalloissa.

– Meillä on innostunut myyntitiimi valmiina esittelemään Traficprinteria Yhdysvaltain markkinoille. Olemme valmistautuneet suureen kiinnostukseen, sanovat myyntijohtaja Boyd Montgomery ja toimitusjohtaja Steve Johnsen MRL Equipment Company, Inc:stä.

Suhtautuvat vakavasti

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö MRL suhtaudu vakavasti sijoitukseensa Trysil RMM Trafficprinteriin:

«MRL is Revolutionizing the Line Marking Industry with The Trysil RMM Trafficprinter! Soon to be printing across America, making it safer, more efficient, and more cost-effective for your operation”, kirjoittaa Montanassa toimiva yritys verkkosivuillaan.

Trysil RMM Trafficprinter on jo herättänyt huomiota eri puolilla maailmaa, ja se debytoi amerikkalaiselle yleisölle American Traffic Safety Services Associationin (ATSSA) vuosittaisessa messussa San Diegossa 2. – 6. helmikuuta.

Montgomery ja Johnson ovat varmoja, että uusi tekniikka herättää kohua.

– Pelkästään viime vuonna Yhdysvalloissa kuoli työssä 874 tietyöntekijää. On yksinkertaisesti vaarallista työskennellä teiden varrella Yhdysvalloissa. Trafficprinter ei ole vain paljon tehokkaampi, vaan tekee tästä työstä paljon turvallisempaa.

 

Vierailee kaikissa osavaltioissa

Trysil RMM AS:n toimitusjohtaja Jon Kjetil Jutulstad uskoo myös vahvasti, että amerikkalaiset toivottavat uuden, uraauurtavan tiemerkintätekniikan tervetulleeksi. Hän sanoo, että yritys tulee olemaan hyvin edustettuna messuilla San Diegossa ja on mukana myös esttelykiertueen loppuosassa lännestä itään Yhdysvalloissa. Suunnitelman mukaan useat Manner-USA:n osavaltiot pääsevät kokemaan Trafficprinterin helmi-, maalis- ja huhtikuun aikana. Toukokuussa potentiaaliset asiakkaat ja tieviranomaiset kutsutaan Trafficprinterin esittelyihin Billingsiin, Montanaan, missä MRL:n pääkonttori sijaitsee. Sen jälkeen on uusi kiertue uusissa osavaltioissa.

– USA on aivan valtava markkina-alue ja toivomme, että he toivottavat meidät tervetulleiksi yhtä hyvin kuin Euroopassa. MRL aikoo myydä suurimman osan yksiköistä vuoden aikana heti, kun lumipallo on saatu pyörimään, ja olemme valmiita ottamaan vastaan ​​tilauksia, Jutulstad sanoo.

 

Paina tästä lukeaksesi lisää Trysil RMM Trafficprinteristä.