bildet viser en mann

Messujen merkitys

Osallistuminen alan messuille on nähty Trysil RMM:ssä tärkeänä ja tehokkaana mahdollisuutena tavata asiakkaita, esitellä uusia tuotteita ja tuoda esille alan kehityssuuntia.

Toimitusjohtaja Jon Kjetil Jutulstad kertoo, että vaikka pandemia peruutti osan tapahtumista, yrityksellä on tarkoitus osallistua enemmän kansainvälisille messuille.

”Keskitymme pääasiassa tiealan messuille, joka on suhteellisen pieni toimiala Pohjoismaissa. Suurimmat messut, joille osallistumme, on Intertraffic, ja meille tärkein on Amsterdamissa joka toinen vuosi pidettävä tapahtuma”, Jutulstad sanoo.

 

Osallistuminen kansainvälisille messuille

Intertraffic-messut peruutettiin pandemian vuoksi sekä 2020 että 2021, mutta vuonna 2022 messut pidetään maaliskuun lopussa. Jos messut pidetään suunnitellusti, Trysil RMM osallistuu omalla osastollaan, ja suunnitelmissa on tuoda näytteille suurempaakin tiemerkintäkalustoa.

Myös muita kansainvälisiä messuja on peruutettu pandemian vuoksi, mutta Trysil RMM toivoo voivansa osallistua ATSSA Convention & Traffic Expo -messuille helmikuussa 2022 Tampassa, Floridassa.

”Messut ovat tärkeitä, koska ne ovat mainio tapa esitellä laitteitamme, erityisesti uusille asiakkaille ja markkinoille. Osallistumme myös tapahtumiin Norjassa ja Ruotsissa”, Jutulstad sanoo.

Trafficprinter

Tuotteiden esittely

Koska Trysil RMM valmistaa pääasiassa kuorma-autoalustaisia tiemerkintäautoja, se pyrkii tuomaan uusia malleja messuille aina, kun se on mahdollista. Jutulstad kertoo heidän harkinneen auton viemistä myös Floridaan, mutta etäisyys teki logistiikasta liian haastavaa. Vertailun vuoksi Amsterdamiin auto ajettiin suoraan asiakkaan toimitiloista Ruotsista.

”Kun uusi kone aloittaa työt uudessa maassa, johtaa se usein muiden alan toimijoiden kiinnostukseen brändiamme kohtaan, ja jopa uusien asiakkaiden löytymiseen”, sanoo Jutulstad.